LightDark
VISUAL IDENTITY

OFFICE GARAGE

Logo-ul OFFICE GARAGE este o reprezentare dinamică a angajamentului mărcii de a oferi o gamă variată de produse de papetărie și birou. Logo-ul prezintă literele „O,” „G,” și simbolurile „+” și „x” aranjate într-un design jucaus și modern. Literele „O” și „G” reprezintă inițialele mărcii, în timp ce simbolurile aduc o notă de creativitate și incluziune identității vizuale. Semnul plus („+”) simbolizează pozitivitatea și productivitatea, în timp ce „x”-ul adaugă o notă de inovație și entuziasm. Culorile vii accentuează atmosfera energică și vibrantă a logo-ului, creând un emblema dinamică care reflectă diversitatea produselor disponibile la OFFICE GARAGE.

Robert N.

Design, Branding

Valorile brandului

Creativitate: La OFFICE GARAGE apreciem creativitatea atât în produsele noastre, cât și în serviciile noastre, având ca scop inspirarea clienților să aducă inovație și imaginație în spațiul lor de lucru.

Productivitate: Brandul nostru se angajează să ofere produse de birou care să sprijine productivitatea, organizarea și eficiența la locul de muncă.

Incluzivitate: La OFFICE GARAGE credem în satisfacerea unei audiențe diverse, oferind o gamă largă de produse potrivite pentru diverse stiluri de lucru, preferințe și nevoi.

Calitate: Brandul nostru este dedicat furnizării de produse de papetărie și de birou de înaltă calitate, care să îndeplinească standardele atât de funcționalitate, cât și de durabilitate.

Misiune:

La OFFICE GARAGE, misiunea noastră este să redefinim spațiul de lucru, oferind o selecție atent aleasă de produse de papetărie și birou vibrante și inovatoare. Ne propunem să inspirăm creativitatea, să sporim productivitatea și să creăm un spațiu de lucru care să reflecte stilul și preferințele unice ale clienților noștri. Prin furnizarea de produse de calitate, cu angajamentul față de incluziune și inovație, ne străduim să facem experiența OFFICE GARAGE o parte esențială a fiecărei transformări a spațiului de lucru.

Paleta de culori:

Paleta de culori pentru OFFICE GARAGE este plină de viață și vibrantă, reflectând personalitatea dinamică și plină de energie a brandului:

Albastru Electric: Reprezintă profesionalismul, fiabilitatea și un sentiment de încredere. Adaugă o notă de sofisticare întregii palete.

Galben Vibrant: Simbolizează pozitivitatea, energia și creativitatea. Adaugă o atmosferă veselă și optimistă brandului.

Roșu Îndrăzneț: Adaugă o explozie de excitație și pasiune, creând un contrast dinamic în cadrul schemei de culori.

Verde Proaspăt: Reprezintă creșterea, inovația și conexiunea cu natura. Adaugă o notă revigorantă și modernă paletei.

Această paletă de culori îndrăzneață și vibrantă îmbunătățește aspectul vizual al brandului, creând o identitate de brand memorabilă și captivantă, care rezonează cu clienții în căutare de produse de birou interesante și funcționale.