LightDark

SERVICII

CE FACEM

Creăm și dezvoltăm viitorul vizual al business-ului tău

Logo Design

Simbolul care te reprezintă. Punctul de plecare al recunoașterii.

citeste mai mult
Branding

Branding-ul este un concept mai larg și mai cuprinzător, care depășește elementele vizuale. Acesta cuprinde întregul proces de creare, dezvoltarea și gestionarea unui brand, inclusiv identitatea, personalitatea, mesajele și strategia generală.

citeste mai mult
Design de ambalaj

Gândește-te la designul de ambalaj ca la un costum de supererou pentru produsul tău! De la raft până în mâinile clientului, produsele fac o declarație puternică, transformând fiecare interacțiune într-o experiență memorabilă.

citeste mai mult
Identitate de brand

Modelarea brandului dincolo de logo. Culori, fonturi și imagini. Construirea poveștilor complete ale mărcii.

citeste mai mult
Print digital

Îți oferim posibilitatea de a aduce la viață grafica pe care o creem! Poți conta pe noi și pentru print digital, atât pentru serii mici, cât și pentru cele medii. Folosindu-ne de "Minu" un Xerox Versant 80 și pentru folio de "Baby E" un KSF3 de la Metallic Elephant, ne asigurăm că fiecare detaliu este tratat cu atenție pentru a obține produsele potrivite.

citeste mai mult
SOCIAL MEDIA DESIGN

Social media - un loc unde ideile zboară mai repede decât meme-urile virale! Cu promovarea pe social media, nu doar că ajungem să cunoaștem fiecare like și share, dar și să spunem povești captivante care să încânte și să inspire. Hai să facem scroll-ul nostru să merite și să transformăm fiecare clic într-o aventură digitală!

Abilități profesionale

Creativitate 0
Abilități de comunicare 0
Software 0
atentie la detalii 0
2560
Lucrari finalizate
475
clienti multumiti
12415
ORE LUCRATE

Indiferent dacă ai o întrebare, doresti să colaborezi cu noi sau doar să ne saluți, suntem cu toții numai ochi și urechi.