LightDark

ambalaj de produs

Am pățit cu toții asta: cumperi ceva din magazin, îl folosești, și apoi, când vrei să-l mai cumperi, nu-ți amintești cum arăta ambalajul sau ce brand era.

Ne place să credem că suntem specialiști în crearea unor ambalaje atrăgătoare care nu doar protejează produsul, ci și transmit povestea mărcii într-un mod captivant. Nu ne oprim doar la proiectarea ambalajelor; creăm o experiență care îmbunătățește imaginea brandului și atrage publicul. Lasă ambalajul să spună o poveste memorabilă într-o lume în care prima impresie contează. De la raft până în mâinile clientului, produsele tale cu ambalajele realizate de noi vor face o declarație puternică.

  • Facem cunoștință cu marca și produsul din interior către exterior.
  • Explorăm piața și analizăm audiența
  • Setăm obiectivele și mesajele cheie
  • Venim cu idei și creăm designul
  • Testăm, rafinăm și finalizăm
ambalaje

Acești pași

oferă o abordare structurată pentru crearea unui ambalaj care nu numai că arată atrăgător din punct de vedere vizual, ci și se aliniază cu brandul, comunică eficient și îndeplinește cerințele practice ale produsului și ale pieței.

Proces de Lucru

01
Explorăm împreună

Avem un serviciu de design de ambalaje foarte tare despre care suntem foarte încântați să vă povestim! Practic, începem prin a sta de vorbă cu tine despre brandul tău, detalii despre produs, publicul țintă și ce îți dorești în ceea ce privește ambalajul.

04
Taieturi și șabloane

Când vine vorba de ambalaje personalizate, folosim tăierea folosind matrița. Designerul creează șabloane precise pentru a ghida procesul de fabricație, asigurându-ne că obținem rezultate exacte și consistente pe tot parcursul producției.

07
Mockup-uri și prezentări

Oferim machete și prezentări realiste pentru a ajuta clienții să vizualizeze cum va arăta ambalajul final. Acest pas permite feedback și ajustări înainte de a continua producția.

02
Materiale și tehnici de imprimare

Ne asigurăm să alegem materiale de ambalare care se potrivesc cu identitatea brandului și se potrivesc produsului la fix. Putem folosi diferite materiale cum ar fi cartonul, cartonul ondulat sau alte lucruri speciale, în funcție de ce avem nevoie.

0503
Managementul culorii și consistența brandului

Ne asigurăm să urmăm cele mai bune practici pentru gestionarea culorilor pentru a garanta că design-ul digital și ambalajul tipărit sunt consistente. Prioritatea noastră principală este să reproducem cu exactitate culorile brandului pentru a menține identitatea și recunoașterea mărcii.

08
Fișiere gata de print

După ce design-ul este finalizat, livrăm clientului fișiere pregătite pentru imprimare. Aceste fișiere includ toate specificațiile și detaliile necesare pentru procesele de tipărire și fabricație.

03
Crearea de structuri și prototipuri

Designul ambalajului joacă un rol vital în asigurarea succesului unui produs. Designerul utilizează tehnologie de ultimă oră pentru a dezvolta modele 3D și prototipuri care dau viață structurii ambalajului. Procedând astfel, garantăm că ambalajul nu numai că protejează produsul, ci oferă și o asamblare fără efort și confort pentru consumatori.

06
Tipografia și ierarhia informației

Fonturile sunt alese cu grijă pentru a transmite în mod eficient informațiile esențiale despre produs. Ierarhia informațiilor asigură că detaliile cheie, cum ar fi numele produsului, caracteristicile și instrucțiunile, sunt prezentate într-o manieră clară și organizată.

proiectele noastreproiectele noastreproiectele noastre

Dacă ai întrebări sau nevoie de clarificări, te încurajăm să ne contactezi oricând. Suntem aici să te ajutăm și să răspundem la toate întrebările tale. Așteptăm cu nerăbdare să auzim de tine!