LightDark

Logo design

Logo-urile nu ar trebui sa fie doar simboluri, ci reprezentări puternice ale poveștii brandului tău, lăsând o amprentă de durată în mintea publicului țintă. 

De ce ai nevoie de un logo?

Păi, gândește-te la asta – afacerea ta are nevoie de o imagine precum are nevoie de produsul sau serviciul pe care îl oferă. De ce?

  • Ca să fii recunoscut și memorabil
  • Ca să te diferențiezi
  • Pentru a construi încredere
  • Pentru loialitatea clienților
  • Pentru consistență

Ce face un design de logo să fie cool?

în designul de logo

Culoarea

Culorile pot trezi emoții și pot transmite instantaneu mesajul unui brand. Culorile pe care le alegi pentru logo-ul tău ar trebui să se alinieze cu personalitatea brandului și să atragă atenția fără a domina designul.

în designul de logo

Importanța formei

Formele în designul de logo sunt suficient de puternice pentru a crea o asociere emoțională cu brandul tău.

în designul de logo

Tipografia

Literele sunt ca vorbele - ne spun povestea! Alegem fontul care sună cel mai bine pentru tine.

în designul de logo

Simbolismul

Simbolismul în logo-uri poate transmite un înțeles sau o poveste mai profundă. Utilizarea simbolurilor de logo care rezonează cu publicul tău țintă poate îmbunătăți recunoașterea și amintirea brandului.

în designul de logo

Echilibrul

Un design echilibrat este plăcut ochiului și are tendința să fie mai eficient. Fie că este vorba de simetrie sau asimetrie, un logo bine proporționat poate crea o senzație de armonie .

în designul de logo

Scalabilitatea

Un logo bun ar trebui să își mențină lizibilitatea și atractivitatea estetică la orice dimensiune - fie că este pe o carte de vizită, un panou publicitar sau un banner digital. Acest lucru asigură recunoașterea brandului tău pe toate platformele și medii.

Devine din ce în ce mai tehnic și serios….fii atent aici!

PROCES DE LUCRU

Procesul de descoperire

Inițiem procesul de proiectare a logo-ului printr-o fază de descoperire colaborativă, in care lucrăm îndeaproape cu clienții pentru a le întelege brandul, valorile si viziunea. Această fază include discuții, chestionare și panouri de dispoziție pentru a surprinde esența mărcii.

Teoria culorilor

O înțelegere aprofundată a teoriei culorilor ghidează procesul nostru de proiectare a logo-ului. Selectăm cu atenție culorile care se aliniază cu personalitatea mărcii, standardele industriei și evocă răspunsul emoțional dorit din partea publicului țintă.

Feedback și revizuiri ale clienților

Apreciem contribuția clienților și încurajăm feedback-ul pe parcursul procesului de proiectare. De obicei, sunt incluse mai multe runde de revizuiri pentru a rafina logo-ul până când acesta se aliniază perfect cu viziunea și așteptările clientului.

Drepturi de proprietate și utilizare

Clienții primesc drepturi complete de proprietate și de utilizare pentru logo-ul finalizat. Acest lucru le asigură flexibilitatea de a utiliza logo-ul într-o gamă largă de aplicații fără nicio restricție.

Schițarea

Folosim schițe și conceptualizare pentru a explora diverse idei. Modelele inițiale sunt desenate manual pentru a surprinde spontaneitatea gândirii creative înainte de a trece la platformele digitale.

Integrarea fonturilor

Dacă logo-ul încorporează fonturi, acordăm o atenție deosebită selecției fonturilor, spațierii și aranjamentului. Tipografia este aleasă pentru a completa simbolul logo-ului și pentru a transmite un mesaj unitar mărcii.

Formate de fișiere și produse livrate

La final, clienții primesc logo-ul în diferite formate de fișiere, inclusiv versiuni de înaltă rezoluție, potrivite atât pentru utilizare tipărită, cât și digitală. Formatele comune includ JPEG, PNG, PDF și AI (Adobe Illustrator).

Specificații Ready-to-print

Dacă logo-ul este destinat materialelor de imprimare, oferim specificații potrivite, asigurându-ne că logo-ul arată impecabil în diferite formate și dimensiuni de print.

Vectorizarea

Siglele sunt create folosind grafică vectorială în software precum Adobe Illustrator. Acest lucru asigură scalabilitate fără pierderi de calitate, făcând logo-ul adaptabil pentru diverse aplicații, de la cărți de vizită la panouri publicitare.

Responsive Design

În peisajul digital de astăzi, siglele trebuie să fie versatile și eficiente pe diverse platforme și dispozitive. Design-urile noastre de logo-uri sunt realizate având în vedere capacitatea de reacție, asigurându-se că arată uimitor indiferent dacă sunt afișate pe un site web, pe o aplicație mobilă sau pe material printat.

Mini ghid de marcă

Pentru clienții care vor să aibă o imagine completă a mărcii lor, putem oferi ghidul de brand. În esență, acest document stabilește cum trebuie folosit corect logo-ul, culorile, fonturile și alte elemente pentru a păstra un aspect unitar în toate materialele de marketing si vanzare.

Indiferent dacă ai o întrebare, doresti să colaborezi cu noi sau doar să ne saluți, suntem cu toții numai ochi și urechi.