LightDark
IDENTITATE VIZUALA

HAPPY HIPPO

Suntem încântați să dezvăluim noul logo, un simbol al bucuriei, compasiunii și angajamentului față de bunăstarea faunei sălbatice. Scufundați-vă în povestea din spatele emblemei HH și ce înseamnă aceasta pentru locuitorii zonelor sălbatice!

Mark Thompson
Design, Branding
Un hipopotam fericit și jucăuș, reprezentând bucuria și compasiunea față de natură. Designul său simplu și prietenos invită la o conexiune emoțională și înțelegere a valorilor brandului.
Logo

Designer

Paleta culori

  • Verde: Simbol al naturii, creșterii și regenerării. Verdele transmite un sentiment de prospețime și vitalitate, evidențiind angajamentul față de mediul înconjurător și bunăstarea animalelor.
  • Alb: Reprezintă puritatea, pacea și claritatea. Albul aduce o notă de echilibru și simplitate în identitatea vizuală, subliniind transparența și integritatea brandului.
  • Galben: Simbolizează optimismul, bucuria și energizarea. Galbenul adaugă o notă de căldură și veselie, reflectând entuziasmul și angajamentul pentru misiunea Happy Hippo.

Tipografie

Un font curat și prietenos, ușor de citit și plin de viață. Fontul transmite simplitate și accesibilitate, reflectând natura deschisă și prietenoasă a brandului.

Wiggley

Poppins