LightDark

EXTENSIO

Ionut Barbutu from Extensio

Extensio vede o lume în care fiecare călătorie este o sărbătoare a comodității, distracției și exprimării de sine. Ne străduim să fim o marcă globală care transformă modul în care oamenii abordează călătoriile și viața de zi cu zi, oferind o gamă variată de produse vibrante care îmbină funcționalitatea cu creativitatea. Viziunea noastră este de a crea o comunitate de oameni puternici și inspirați care îmbrățișează posibilitățile explorării și autodescoperirii. Prin inovație continuă, artizanat de calitate și respectarea valorilor noastre, Extensio își propune să fie marca preferată pentru cei care caută să-și îmbunătățească experiențele de călătorie și de zi cu zi.

Identitatea vizuală a Extensio este o combinație vie de culori, imagini inspirate de origami și tipografie modernă, reflectând angajamentul mărcii față de comoditate și distracție. Logo-ul, tipografia și paleta de culori lucrează împreună pentru a crea o imagine de marcă distinctivă și memorabilă, care rezonează cu călătorii care caută atât practicitate, cât și plăcere în aventurile lor.

„La Extensio, misiunea noastră este să îmbogățim viața călătorilor, oferind o gamă diversă de produse inovatoare și de înaltă calitate, care se integrează perfect în rutinele lor de zi cu zi și îmbunătățesc experiențele lor de călătorie. Ne dedicăm să oferim comoditate și bucurie prin soluții practice, dar elegante. Extensio își propune să fie partenerul de încredere pentru cei care caută călătorii lipsite de griji și plăcute, asigurându-se că sunt bine pregătiți și inspirați pentru fiecare aventură pe care viața le aduce.”

Extensio își imaginează o lume în care fiecare călătorie este o sărbătoare a confortului, distracției și exprimării de sine. Ne străduim să fim o marcă globală de top care schimbă modul în care oamenii abordează călătoriile și viața de zi cu zi, oferind o gamă vibrantă de produse care îmbină funcționalitatea cu creativitatea. Viziunea noastră este să creăm o comunitate de persoane puternice și inspirate care adoptă posibilitățile de explorare și autodescoperire. Prin muncă continuă, calitate și angajament față de valorile noastre, Extensio își propune să fie marca preferată pentru cei care caută să-și îmbunătățească experiențele de călătorie și de zi cu zi.

Logo-ul prezintă o pasăre colorată din hârtie de origami, care zboară grațios, simbolizând libertatea și bucuria călătoriilor. Utilizarea hârtiei de origami reflectă precizia, creativitatea și natura transformatoare a produselor Extensio. Culorile vii ale păsării, în roz, galben și portocaliu, transmit o senzație de energie și jucărie, creând un emblemă vizual impresionantă și memorabilă. Poziția dinamică a păsării semnifică angajamentul mărcii de a face experiența călătoriei mai ușoară și mai plăcută.

PATTERN

paleta de culori

Paleta de culori a Extensio este o combinație vibrantă de roz, galben și portocaliu. Rozul reprezintă căldura și prietenia, galbenul simbolizează energia și pozitivitatea, în timp ce portocaliul semnifică creativitatea și aventura. Împreună, aceste culori creează o paletă vizuală stimulatoare și plină de bucurie, care se aliniază cu misiunea mărcii de a aduce distracție și confort în viața de zi cu zi și în călătorii.

TIPOGRAPHY

HEADINg

PlayFair Display

TIPOGRAPHY

SUBhead

Montserrat

CONVENIENCE

FUN

INNOVATION

QUALITY